• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor A cukorról általánosságban Cukorgyártás Jótett program Hirdetések Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat

Tojásmentes epres süti

Hozzávalók

  • 300 g liszt
  • 1 teáskanál sütőpor
  • 1 teáskanál szódabikarbóna
  • fél teáskanál só
  • 110 g vaj
  • 280 g Koronás Kristálycukor
  • 4 evőkanál étolaj
  • 360 g joghurt
  • 150 g eper szeletelve

Elkészítés

Egy tálban keverjük össze a lisztet, sütőport, szódabikarbónát és a sót. A vajat habosítsuk fel a cukorral, majd keverjük hozzá a joghurtot és az étolajat is. Végül a vajas részhez keverjük hozzá először a lisztet, majd a szeletelt epret. A masszát öntsük egy 26 cm átmérőjű csatos tortaformába. 170 fokon 75 percen át sütjük légkeverés nélkül. Kisülés után hagyjuk teljesen kihűlni.

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Banánkenyér fügével

Epres reszelt túrós

Kókuszos csokis keksztekercs

Fahéjas-marcipános szilvás csavart kalács

Huszárcsók

Mézeskalácsos kalácskoszorú kandírozott naranccsal, szórócukorral

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2021 AGRANA Zucker GmbH
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".