• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor Cukorgyártás A cukorról általánosságban Jótett program Hirdetések Gyárfejlesztés Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat/Bejelentés

Tojásmentes rebarbara-eper felfújt

Hozzávalók

  • 20 dkg rebarbara
  • 5 dkg eper
  • 15 dkg lágy vaj
  • 15 dkg liszt
  • 1 teáskanál sütőpor
  • csipet só
  • 6 evőkanál Koronás Porcukor
  • 7 dl tej

Elkészítés

A rebarbarát megtisztítjuk és az eperrel együtt feldaraboljuk. A vajat, lisztet, sütőport, sót, porcukrot összekeverjük, felhígítjuk a tejjel. Kivajazott kerámiatálba simítjuk a tésztát, a gyümölcsöket elosztjuk a tetején és 180 fokos sütőben 30 percig sütjük.

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Csokis mangós tekercs

Francia toast

Churros-spanyol fánk

Mogyorókrémes habcsók

Tojáslikőrős mákos kuglóf

Szerencsemalacok

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2025 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Nyereményjátékok részvételi feltételei
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek
  • Cookie-beállítások

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".