• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor Cukorgyártás A cukorról általánosságban Jótett program Hirdetések Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat

Gesztenyés fehércsoki-szalámi

Hozzávalók

  • 30 dkg darált keksz
  • 10 dkg Koronás Porcukor
  • 10 dkg vaj
  • 25 dkg gesztenyemassza
  • 10 dkg fehér csokoládé
  • 8 dkg aszalt cseresznye
  • 5 dkg pisztácia
  • 1 dl narancslé

Elkészítés

A fehér csokit gőz felett megolvasztjuk. A kekszet és e gesztenyemasszát egy tálba mérjük, hozzákanalazzuk a porcukrot, az olvasztott vajat, olvasztott csokit, a cseresznyét, a pisztáciát és összekeverjük, kevés narancslével összeállítjuk a tésztát. A tésztát kettéosztjuk és mindkét félből fólia segítségével rudat formázunk és hűtőben kihűtjük. Szeletelve kínáljuk.

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Mandulás mini kalácsok

Nyuszibriósok

Diós márvány

Tojásmentes epres süti

Málnás zabszelet

Mandulás tallér csokival

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2023 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Nyereményjátékok részvételi feltételei
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".