Lekvár percek alatt

Válogasson kedvére a különféle lekvárok, dzsemek, vagy chutney-k receptjei között, hiszen itt a lekvárszezon! Legyen szó akár klasszikus eper lekvárról, a legfinomabb vaníliás sárgabarack lekvárról, vagy gyümölcsök párosításával készülő lekvárcsodákról. Fedezze fel dekorációs tippjeinket, készítsen egyedi tervezésű címkét lekvárosüvegére, vagy töltse le receptfüzetünket és küldje el ismerősének is!  

A lekvárkészítés még sosem volt ilyen egyszerű! A Koronás Befőzőcukrok segítségével percek alatt elkészítheti a család kedvenc lekvárját, hiszen csupán a gyümölcs elkészítésére, hozzáadására és főzésére van szükség. A 2:1 arányú terméknél 1 kg, míg 3:1 arányú terméknél 1,5 kg gyümölcsből készíthetünk lekvárt.

Tippek, ötletek

További lekváros videók

Tervezz saját címkét!

Alkossa meg saját ízvilágú lekvárját vagy szörpjét a Koronás Cukor termékeivel, majd tervezzen hozzá egyedi üvegcímkét, mellyel azt kívülről is különlegessé teheti. Használja  megújult tervezőnket, melyben számos lehetőség közül választhat szín, minta és felirat tekintetében. Örvendeztesse meg családtagjait és barátait kreativitásával és ajándékozzon egy üveggel finomságából.

Tovább

Letölthető receptfüzetek

Ha kedvenc receptjeit mindig kéznél szeretné tudni, töltse le lekváros és szörpös receptfüzeteinket, melyekbe összegyűjtöttük a legnépszerűbb idénygyümölcsökből készülő recepteket.

Koronás Befőzőcukor 3:1

Koronás Befőzőcukor 2:1