Fedezze fel a világ édes ízeit!

Fedezze fel a világ édes ízeit Barna Nádcukor termékcsaládunkkal. A nádcukor a természet ajándéka, mely a cukornád kristályosításával készül. Jellegzetes malátás íze, egzotikus aromája és aranybarna szemcséi még különlegesebbé tehetik a család kedvenc őszi süteményeit és az otthoni melegben töltött meghitt esték forró italait.

Barna Nád Kockacukor

Tökéletes választás forró italaihoz! A  Barna Nádcukor termékek a természet ajándékai, a frissen betakarított cukornádból készülnek. Jellegzetességük az aranybarna szín és karamellás, egzotikus aroma. A Barna Nád Kockacukor különleges karakterének köszönhetően fantasztikus társ a meleg italok, valamint koktélok egzotikus édesítésében.

Barna Nád Kristálycukor

Új, gazdaságos kiszerelésben a Barna Nád Kristálycukor! Egzotikus ízvilágának köszönhetően különlegessé varázsolja forró italait, valamint a sütemények tésztáját, és a krémeket is.

Barna Nád Kristálycukor

A Barna Nád Kristálycukor visszazárható dobozos változata praktikus csomagolásával és könnyű használatával a háziasszonyok kedvence! Próbálja ki forró italok édesítésében, vagy sütemények készítésében! 

Receptek Barna Nádcukorral