Hangolódj velünk a Karácsonyra!

Nincs is kedvesebb annál, mintha saját készítésű ajándékkal tudjuk meglepni szeretteinket, pláne ha még finom is! Ezzel a néhány, könnyen elkészíthető ötlettel szeretnénk segítséget nyújtani az ünnepi készülődéshez.

Ahhoz, hogy minden karácsonyi sütemény tökéletesen sikerüljön, számos dolognak passzolnia kell. Ilyen például a megfelelő cukor kiválasztása is. Forró italokhoz a karamelles ízvilágú nád kockacukrot ajánljuk, sütéshez kiváló a kristály- vagy barna cukor, krémek készítéséhez pedig a porcukor. Mázak készítéséhez és díszítéshez pedig legújabb termékünk, az extra finom porcukor a legjobb választás. Ismerje meg termékeinket, és válassza a desszertnek és a célnak legmegfelelőbbet!

Most még könnyebb a tortadíszítés!

Extra finom porcukrunkat azért fejlesztettük, hogy megkönnyítsen minden fajta süteménydíszítést. Az extra finom őrlésnek köszönhetően ezzel a cukrászati minőségű termékkel nagyon egyszerűen készíthetők mázak, glazúrok, öntetek, ragasztók vagy díszek és finom krémek is. Jó dolog sütni, és igazán jó dolog díszíteni is. Különleges alkalmakkor érdemes rászánni az időt, és a szokásosnál extrább köntösbe öltöztetni a tortákat vagy süteményeket.

Merítsen ötletet videónkból, ahol néhány lépésben megmutatjuk, extra porcukor felhasználásával hogyan készíthet otthon is csodálatosan díszített tortát, süteményt.